La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Processos judicials

La fiscal crida a declarar els representants de la CUP a INNOVA per les incompatibilitats de Josep Prat

La declaració els impedeix ser a l'inici del Ple de l'Ajuntament.

07/06/2012 | Per NW Revista de Reus

David Vidal i Xavier Millan, en una imatge d'arxiu al consistori reusenc.

David Vidal i Xavier Millan, en una imatge d'arxiu al consistori reusenc.

La CUP vol evitar que es tornin a donar situacions com la de Josep Prat, que va ser gerent d'INNOVA o de Lluís Nualart -quan ocupava el càrrec d'adjunt a la direcció a l'empres públicasanitària Sagessa- que van arribar a cobrar sous anuals 280.000 i 223.000 euros, respectivament. Una xifra que, segons la CUP, suposava "més del doble del que percebien els responsables administratius i polítics del consistori". Al text de la moció, el aquesta formació política també reclama que es redefineixin les retribucions en funció de la jerarquia dins de les empreses, "per tal de no generar un nou greuge entre els diferents càrrecs directius".

La CUP ha demanat que les seves mocions i preguntes presentades a la sessió plenària de demà siguin tractades al final del ple, un cop Vidal hagi finalitzat la seva presència als Jutjats de Reus. Vidal presentarà també una proposta de resolució que dóna suport als "represaliats polítics de Reus i el conjunt de la nació", en referència a les detencions realitzades arran dels alderulls de la vaga general del 29 de març. 

Altres propostes de la CUP que s'han de tractar demà són la de donar suport a les cooperatives en motiu del seu any internacional o una pregunta sobre els actes que l'Ajuntament de Reus té previst organitzar per celebrar el 300 aniversari del títol de ciutat atorgat per l'Arxiduc Carles.