La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Critiques socialistes

El PSC diu que el govern no ha sabut negociar ni amb Ikea ni amb Metrovacesa

El seu portaveu, Andreu Martín diu que aquesta "incapacitat de gestió i de submissió davant de la Generalitat es veu també en el tema de les escoles bressol municipals".

14/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Martina Garcia, Andreu Martín i Misericòrdia Dosaiguas, avui a l'Ajuntament de Reus.

Martina Garcia, Andreu Martín i Misericòrdia Dosaiguas, avui a l'Ajuntament de Reus.

Per Martín, “el que caracteritza aquest equip de govern és com defuig les seves responsabilitats”, i ha manifestat que “si un no dóna solucions, és part del problema. Ens estem jugant llocs de treball, ocupació i inversió per la nostra ciutat”. El portaveu socialista ha criticat que “és inadmissible que aquest govern estigui gestionant amb la mateixa actitud que tenien quan eren a l’oposició, en aquell moment no van donar suport ni van apostar per Ikea ni per Metrovacesa i ara això ens està passant factura”.

Martín ha posat com a exemple d'aquesta incapacitat de gestió, la submissió de l’equip de govern i la reacció davant l’anunci de reducció de l’aportació a les escoles bressol per part de la Generalitat a 875 euros. “Es tracta de creure i voler ajudar a les famílies o no. Mentre a d’altres ajuntaments es decideix assumir el cost extra d’aquesta retallada, a Reus el govern de CiU i PP opta per traspassar a les famílies el que ha estat un incompliment de la Generalitat, el que comportarà que molts nens no puguin accedir-hi per l’augment de preus”, ha pronosticat Martín qui ha dit de manera irònica que “després ens diran que tanquen les escoles bressol per falta de demanda, com en el cas de les aules del Lligabosc o en el tancament definitiu del Ralet, ralet del Mas Abelló”. “El Govern de Reus carrega a les famílies allò que és incapaç d’exigir al Govern de la generalitat del seu partit” ha conclòs.