La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Sessió plenària

CiU vota en contra d'una moció de la CUP amb un text idèntic que el propi grup nacionalista va presentar el febrer de l'any 2010

11/01/2013 | Per NW Revista de Reus

El dia 5 de febrer de l'any 2010, el grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Reus, aleshores a l'oposició, va presentar una moció al ple municipal en la que demanava "que es dugui a terme, com a mínim un cop l’any, una sessió informativa de tot el Consell d’Administració, en un espai adequat i obert al públic per a informar de les activitats i projectes que es duen a terme en cada societat municipal i INNOVA, així com del seu pressupost, alhora que es permeti als ciutadans poder conèixer i participar en el  desenvolupament d’aquesta sessió". Aquesta idèntica proposta presentada avui per la CUP ha sigut titllada "d'assembleària" per la regidor convergent Teresa Gomis en el moment d'anunciar el vot en contra de l'equip de govern.

El text de la CUP és -menys tres línies- el mateix que la formació nacionalista va presentar tres anys enrera. Gomis ha insistit en que el govern de CiU i el PP ja fa molts esforços per donar transparència a la seva gestió i també a tota la feina que es fa des d'INNOVA. Finalment, la moció de la CUP només ha rebut el vot favorable d'Ara Reus.