La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Citacions judicials pel cas INNOVA

Carles Manté i Josep Prat declararan al jutjat de Reus el mes que ve per la demanda presentada per Ara Reus

08/10/2012 | Per Joan Carrion

Carles Manté, en una imatge d'arxiu.

Carles Manté, en una imatge d'arxiu.

El proper 22 de novembre -tot just tres dies abans de les eleccions al Parlament de Catalunya- a les 11 del matí, estan citats a declarar l'exdirector general del hòlding d'empreses municipals INNOVA, Josep Prat, i Carles Manté, com a responsable de l'empresa CM Estratègies de Salut- en els Jutjats de Reus com a imputats de la denúncia que va interposar el partit polític ARA REUS, el 19 de juny passat.

El cas de les factures sense justificar d’Innova va sortir a la llum pública el passat 19 de juny arrel de la denúncia que va presentar ARA REUS al Jutjat número 1 de la capital del Baix Camp contra Carles Manté Fors – exdirector del CatSalut i expresident de Shirota - i Josep Prat Domènech – exdirector general d’Innova- per presumpta estafa, apropiació indeguda i malversació de fons públics. Aquesta acció es va dur a terme després de rebre l’informe econòmic realitzat pel secretari general i l’interventor general de l’Ajuntament de Reus, que també hauran d’anar a declarar com a part de l’Ajuntament el mateix dia 22 a les 10 del matí.

Segons declaracions d'Ara Reus "és important destacar que el partit liderat per Jordi Cervera ha estat l’únic grup que ha presentat l’informe econòmic, on es recullen les pressumptes irregularitats d’INNOVA, als jutjats". Cervera es referma en considerar que la justícia és la que ha de decidir si s’han comès irregularitats i recorda,  tant l’alcalde Carles Pellicer com a les altres formacions polítiques, que s’haurien de sumar "a la nostra denúncia pel bé de la ciutat". A més, aquest argument "ens dóna més credibilitat quan estem veient com degut a les eleccions al Parlament de Catalunya s’han aturat totes les comissions d’investigació sobre els escàndols de la sanitat catalana". Sobre aquesta darrera declaració el partit municipalista segueix apostant per fer polítiques de ciutat, sense dependre ni de Barcelona ni de Madrid i es reafirma en què "les politiques locals i les accions que estem presentant ens donen un caire diferent, ens aporten credibilitat, enriqueixen la nostra ciutat i ens postulen com a un partit de futur i de govern".

Ara Reus ha volgut recordar també que té "una denúncia acceptada a tràmit per l’afer TECNOPARC de les pressumptes factures falses cobrades per l'exregidor d'Urbanisme, Jordi Bergadà, i l'expresident de Tecnoparc, Àngel Cunillera.

 

Notícies relacionades
VIDA MUNICIPAL | Factures d'Innova
Jordi Cervera: "Aquesta ciutat cada dia s'assembla més a Marbella"

20/06/2012 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

El portaveu del grup municipal d'Ara Reus a l'Ajuntament de Reus ha utilitzat la frase "aquesta ciutat cada dia s'assembla més a Marbella" per deffinir el posicionament del seu grup davant les notícies aparegudes ahir sobre el pagament de més de 800 mil euros des d'INNOVA -presumptament sense cap mena de justificació- a qui va ser president de l'empresa mitxa Shirota, Carles Manté. Cervera va anunciar que ahir al migdia Ara Reus va presentar denúncia als Jutjats contra Manté i l'exgerent d'INNOVA, Josep Prat.

VIDA MUNICIPAL | Factures presumptament 'irregulars'
Carles Manté: "Estic a disposició de qui convingui per explicar quina va ser la meva feina a INNOVA"

26/06/2012 | Per Joan Carrion | comentaris comenta

"El primer sorprès per aquestes notícies sobre el meu contracte sóc jo mateix. Només he tingut informació de la situació a través dels mitjans de comunicació ja que no he rebut cap consulta des del consistori reusenc", explica Carles Manté, responsable de l'empresa CCM Estratègies i Salut. Manté afirma que "evidentment hi ha molta feina feta en temes de salut i de nutrició a la ciutat de Reus i comarca del Baix Camp, aquests dies he mirat les agendes pel dret i pel revés i puc dir que estic preparat per explicar totes les tasques realitzades a partir del contracte signat".