La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

I A MéS... | Gent i entitats

"Volem un concurs de salts d'obstacles"

Entrevista a Enric Espasa, pressident de l'Assciació d'Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona

04/10/2012 | Per NW Revista de Reus

Enric Espasa. Foto:Xavi Jurio.

Enric Espasa. Foto:Xavi Jurio.

Com es presenta la nova temporada després de tancar els actes dels 25 anys de l’entitat?

—Doncs, la veritat, som molt pessimistes, a causa de l’actual situació econòmica, que ocasiona que les administracions no tinguin ni un euro per a les entitats, i això també ens afecta. Per exemple, hem tancat els actes dels 25 anys sense poder tirar gaire confeti. Tenim uns 150 associats que paguen una quota anual de 35 euros, uns diners que serveixen per finançar les despeses bàsiques de l’entitat, però no donen per fer gaires coses més.

Tot i això, la fira del cavall es farà enguany?

—Sí, novament en el marc de la Fira de Sant Jaume al juliol. Estem preparant un nou espectacle de nit amb l’escola de dansa Artis-Fraga. És un espectacle on els protagonistes seran els cavalls i la dansa.

Quins projectes té l’associació en cartera?

—Tenim una espineta clavada, perquè l’any passat, finalment, no es va poder fer el concurs nacional de salts d’obstacles Ciutat de Reus. Per tant, en agradaria poder-lo celebrar a la ciutat en el futur. També ens agradaria aconseguir que es fessin a Reus les proves de cavall quan se celebrin els Jocs del Mediterrani 2017 a Tarragona, tenint en compte que la ciutat ja acollirà algunes disciplines esportives. 

 

Entrevista publicada al número 5 de la Revista NW (Maig de 2005)