La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Carnaval

Milers de persones surten a les rues desafiant el fred

L'Expro-Profit omplirà la Plaça Prim a partir de les 9 del matí de dilluns

10/02/2013 | Per NW Revista de Reus

A les rues s'han vist comparses i disfresses de tota mena.

A les rues s'han vist comparses i disfresses de tota mena.

El Carnaval de 2013 està tenint una molt alta participació popular. La rua de dissabte, malgrat el fred, va veure desfilar unes 5.000 persones. La rua matinal de diumenge també ha vist desfilar moltíssima gent i durant tot el recorregut milers de persones han presenciat la desfilada.

La batalla de confetti de la tarda ha estat l'últim gran acte massiu de carrer, a l'espera de l'Expo-Profit que omplirà la Plaça Prim durant tot el matí de dilluns.

El Carnaval encara la seva recta final. Després de l'Expo-Profit, dilluns al vespre hi haurà el Ball de Mascarots a la Palma, abans que el dimarts comenci el dol per la mort del Rei Carnestoltes LIII.

Podeu veure les fotos de la rua del migdia de diumenge.

El programa del Carnaval, aquí.

 

 

 

Galeria fotogràfica

Notícies relacionades
SOCIETAT |
Carnestoltes ja mana

08/02/2013 | Per Cori Sebastià | comentaris comenta

Sàtira sobre la venda d'empreses municipals, a les retallades i una paròdia al seguici festiu. Aquests han estat alguns dels protagonistes del pregó que aquest dijous ha obert oficialment el Carnaval de Reus que enguany ha anat a càrrec de la colla de Carnaval del club excursionista Reddis. El Carnaval acabarà dimecres que ve i tindrà el seu punt àlgid a la rua d'aquest dissabte on unes 5.000 persones hi tornaran a participar.