La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | NW Revista de Reus

Arriba al quiosc el número 14 de la Revista NW

El traductor Albert Nolla ocupa la portada d'aquest mes.

20/03/2013 | Per NW Revista de Reus

Portada del número de març de la revista NW.

Portada del número de març de la revista NW.

El número 14 de la Revista NW comença a distribuir-se aquest dijous, dia 21, als quioscos i també entre els subscriptors. A la portada hi trobem el reusenc Albert Nolla, un dels traductors de més prestigi ara mateix a Catalunya, per les mans del qual hi han passat novel·les de Paul Auster i del japonès Murakami, entre d'altres.

En el reportatge central ens preguntem com pot quedar l'Ajuntament de Reus amb els canvis que els governs de Madrid i Barcelona preparen de tot l'entramat de l'administració local. Ara per ara, tot són incerteses però si el que es preveu tira endavant caldran moltes reformes en la maquinària administrativa de l'Ajuntament de Reus.

El número del mes de març us mostra també alguns dels quadres del pintor Marià Fortuny que es podran veure a la gran exposició que es prepara per commemorar  el 175 aniversari del naixement del pintor.

A més de les seccions habituals, la revista es fixa també en la imminent celebració de la Setmana Santa, que també implica una interessant activitat econòmica al seu voltant.

Entre les seccions de cada mes, els Afers Interns fan una anàlisi de la situació política a la ciutat sota el títol "Llicència per trencar", en relació a l'actual pacte de govern de Reus.