La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Fira de Reus

90 expositors a l'Epocauto que obre portes el cap de setmana.

El certamen motiva la trobada de diversos col·lectius d'usuaris de vehicles clàssics i motos Harleys.

13/03/2013 | Per NW Revista de Reus

Isaac Sanromà, president de Fira de Reus, al centre, flanquejat pel president del certamen, Anton Ferrer, i Josep M. Busquets.

Isaac Sanromà, president de Fira de Reus, al centre, flanquejat pel president del certamen, Anton Ferrer, i Josep M. Busquets.

Fira de Reus obrirà dissabte durant tot el dia i diumenge al matí una nova edició d'Epocauto, el Saló del vehice clàssic, que permetrà poder veure d'aprop cotxes i motos antics.

El Saló comptarà amb 90 expositors, que ocuparan 7.000 metres quadrats del recinte firal. La fira acollirà la trobada de diversos col·lectius d'afeccionats a aquest tipus de vehicles. Hi faran cap, per exemple, els membres del Motor Club Bages, de Manresa, a més d'una concentració de motos Harley convocada per diumenge al matí.

L'encarregat d'inaugurar l'Epocauto serà un dels noms de referència del mónd del motor al Camp de Tarragona com és Josep M. Busquets, fundador del concessionari Moto Sport Busquets, que va competir professionalment en motos als anys seixanta, en què va aconseguir tres pòdiums al campionat mundial de motos, tres campionats d'Espanya i dos d'europa, a més de guanyar en una ocasió (1963) es 24 hores de Montjuïc.

Una exposició històrica de motos BMW, una mostra de les diferents col·lecions que hi ha a Reus de motos antigues o una mostra de cotxes Mini són, entre d'altres, alguns dels atractius d'aquesta fira, l'entrada a la qual valdrà 5 euros.