La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Fira de Reus

La Fira Bestial obre portes durant el cap de setmana

A banda dels animals habituals, a la fira es poden veure taràntules i serps.

02/03/2013 | Per NW Revista de Reus

Un moment de l'acte d'inauguració de la Fira Bestial.

Un moment de l'acte d'inauguració de la Fira Bestial.

El Palau de Fires i Congressos de Reus acull durant tot el cap de setmana la quarta edició de la fira "Bestial", el saló dedicat a la mascota que pot fer les delícies a tots aquells que disposen d'animal de companyia. La Fira, oberta dissabte al matí, es pot visitar fins el diumenge a les 8 del vespre.

La fira ocupa un espai de 6.000 metres quadrats, gairebé la totalitat del recinte firal. Una de les característiques del saló és la intensa agenda d'activitats que s'hi desenvolupen, algunes fetes amb la col·laboració del Col·legi de Veterinaris. Entre les activitats hi ha, tant la tarda de dissabte com la de diumenge, la competició Open Costa Daurada d'Agility, que permet copsar l'habilitat dels gossos. Moda canina, cura dels gats, educació dels gossos... Són alguns temes que centren les activitats del saló, que permet observar també alguns animals exòtics, com taràntules i serps. 

Una de les activitats és una desfilada de gossos que esperen algú que els aculli, a càrrec de l'entitat Última Llar. 

La inauguració oficial s'ha fet el matí de dissabte, amb la presència del president del Comitè Executiu de Fira de Reus, Isaac Sanromà, la tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Teresa Gomis, i la presidenta del COl·legi de Veterinaris de la demarcació, Cori Escoda.