La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Factures d'INNOVA

Ara Reus presenta la querella contra Prat i Manté i es persona com a acusació popular

El jutge va suspendre ahir la declaració dels dos tècnics municipals

20/02/2013 | Per NW Revista de Reus

Una imatge d'arxiu dels regidors d'Ara Reus, Jordi Cervera i Cori Fargas

Una imatge d'arxiu dels regidors d'Ara Reus, Jordi Cervera i Cori Fargas

Ara Reus disposava d'un termini de tres dies per tal de reformular la seva presència en el cas de les presumptes factures irregulars cobrades per Carles Manté i facturades a INNOVA quan Josep Prat n'era el director general. Aquest grup municipal però ha volgut resoldre la qüestió el més aviat possible i aquest migdia ha registrat una nova documentació en dependències judicials. Recordem que ahir dimarts, minuts abans de començar la declaració del secretari del consistori reusenc, els advocats dels demandats van al·legar un defecte de forma de la part denunciant -Ara Reus-, una situació que va assumir el jutge i va dictaminar la suspensió de les declaracions previstes.

Ara Reus ha reformulat la seva denúncia com a querella, s'ha personat com acusació popular i ha afegit a l'expedient les acreditacions com a regidors de Jordi Cervera -que és també membre del consell d'administració d'INNOVA- i de Cori Fargas. Aquesta formació està a l'espera que el jutge dictamini quina és la fiança que haurien d'aportar per mantenir la seva presència en la instrucció del cas, ara com a acusació popular. Segons va explicar ahir l'advocada Dolors Vàzquez "és molt possible que tot aquest procés es pugui resoldre en un termini aproximat de quinze dies i a partir d'aquí reanudar les diligències d'aquest cas".

Notícies relacionades
VIDA MUNICIPAL | Denúncia d'Ara Reus
Els advocats de Manté i Prat forcen la suspensió de la declaració de l'interventor i secretari municipal per les factures d'INNOVA

19/02/2013 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

La declaració com a testimonis pel cas de les factures d'INNOVA que aquest matí havien de fer el secretari (Jaume Ranyer) i l'interventor municipal (Baldomero Rovira) s'ha suspès. El jutge ha acceptat la petició feta pels advocats de Carles Manté i Josep Prat a l'al·legar que hi havia un defecte de forma referent a l'acusació representada pel grup municipal d'Ara Reus. Una petició que ha sigut avalada també pel ministeri fiscal i, a partir de la qual, el jutge ha donat tres dies al citat grup polític perquè es posicioni com a acusació popular presenti formalment una querella i aporti la fiança que li marqui durant les properes hores. Recordem que dies enrere el jutge ja havia ajornat la presència com a imputats de Prat i Manté al sol.licitar més dies per acabar d'analitzar la documentació del cas.