La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Als carrers Escultor Rocamora i Lluís Mas d'Ossó

Cinc persones detingudes en una operació policial a la zona del Carrilet

Quatre detinguts per pressumptes delictes contra la salut pública per tinença d'estupefaents

31/01/2013 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de l'operació realitzada durant el dia d'avui.

Una imatge de l'operació realitzada durant el dia d'avui.

La Guàrdia Urbana, el Mossos d’Esquadra i la Policía Nacional han realitzat aquest dijous 31 de gener un nou dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals als carrers d’Escultor Rocamora i de Lluís Mas d’Ossó. L’operatiu de control integral dels locals (locutoris, centres d’estètica i d’altres establiments de concurrència pública) forma part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de prevenció de la delinqüència.

L’operatiu permet verificar la situació administrativa i les condicions dels comerços d’aquesta zona de la ciutat, alguns d’ells motiu de queixes veïnals. Les inspeccions als locals de concurrència pública van permetre detectar diverses irregularitats administratives, i realitzar decomissos d’estupefaents. Durant l’operatiu s’han identificat 40 persones i se n’han detingut 5, per pressumptes delictes contra la salut pública i una per atemptat contra els agents de l’autoritat.

El dispositiu ha comptat amb un ampli desplegament policial i la participació de les unitats d’intervenció ràpida, administrativa i de seguretat ciutadana I d’estrangeria dels diferents cossos de seguretat.