La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Reunions sectorials

Pellicer explica al sector comercial, gremis i associacions d'empresaris la revocació del contracte amb Metrovacesa

El dilluns 28, Pellicer es reunirà amb el plenari de la Cambra a l'Ajuntament de Reus

23/01/2013 | Per NW Revista de Reus

Una imatge del centre comercial que Metrovacesa va projectar i que ha passat ja a la història.

Una imatge del centre comercial que Metrovacesa va projectar i que ha passat ja a la història.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, comença demà dijous dijous, dia 24 de gener, una ronda d’entrevistes amb els agents comercials i econòmics de la ciutat per explicar-los en persona les raons que han portat el govern de Reus a revocar el contracte amb Metrovacesa i ha deixar sense efecte la concessió per 50 anys dels terrenys on hi havia ubicada l'antiga Fira de Reus i on ara hi ha només l'estructura del que havia de ser un gran centre comercial. 

L’alcalde i altres membres del govern de Reus es reuniran en aquesta primera trobada amb representants de la Unió de Botiguers, el Tomb de Reus, l’Eix comercial el Pallol, PIMEC, Foment, Gremi de la Construcció, Gremi d’Electricistes i Fontaners i Col·legi d’Agents Comercials així com de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus. El dilluns 28 de gener, l’alcalde assistirà a la reunió del comité executiu de la Cambra de Comerç de Reus que tindrà lloc a l’ajuntament. La reunió es podria extendre pròximament a altres entitats.

Recordem que dilluns vinent la Cambra de Comerç farà la reunió del seu plenari al consistori reusenc en el que hi prendrà part Carles Pelicer per continuar l'explicació d'aquesta decisió del govern de Reus de trencar relacions amb la citada empresa immobiliària i buscar un nou operador per aquest projecte comercial.

El passat dilluns 21 de gener, el ple e l’Ajuntament de Reus va aprovar revocar la concessió del solar de l’antiga Fira a Metrovacesa davant l’incompliment del contracte per part de l’empresa. L’Ajuntament prèn aquesta decisió una vegada la pròpia empresa concessionària ha comunicat en data 11 de desembre de 2012 que no podrà finalitzar les obres del centre comercial en el termini fixat i que, per tant, no podrà executar el contracte segons els termes acordats.