La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Congressos

El sector nuclear espanyol es reunirà a Reus al setembre

La Sociedad Nuclear Española tria Reus perquè aculli el seu congrés anual.

21/12/2012 | Per NW Revista de Reus

Central nuclear Vandenllòs II

Central nuclear Vandenllòs II

El Palau de Fires i Congressos de la Ciutat acollirà al setembre de 2014 el Congrés Anual de la Sociedad Nuclear Española, l'entitat que agrupa els professionals que, des d'àmbits diversos, estan relacionats amb l'ús de l'energia nuclear. Serà la 39na reunió anual, que aquest 2012 s'ha celebrat a la ciutat extremenya de Cáceres.

La Sociedad Nuclear Española (SNE) és una entitat que té per objectiu principal el promoure el coneixement i la difusió de la tecnologia nuclear. La formen enginyers, científics, metges, juristes, economistes i estudiants, a més d'empreses del sector, entre les quals hi ha les propietàries de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs.

Es preveu que a la reunió anual de Reus, que coincidirà amb les festes de Misericòrdia, hi assisteixin unes 600 persones, que debatran unes 300 ponències tècniques sobre àmbits diversos de l'energia nuclear i les seves aplicacions en la generació d'energia. S'acostuma a tractar temes relatius a noves tecnologies aplicades al sector, seguretat nuclear o noves aplicacions d'enginyeria, a banda de l'intercanvi d'experiències entre diferents operadors. A Cáceres, per exemple, s'ha analitzat l'impacte que ha tingut en el sector el desastre de Fukushima, al Japó.

La reunió anual de la SNE serà un dels actes principals que acollirà el Palau de Fires i Congressos de Reus durant el 2013.