La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CONFIDENCIAL | A la pràctica farà també de 'gerent' d'Innova

L'exregidor Ernest París presenta candidatura a la plaça de gerent de Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus

18/12/2012 | Per NW Revista de Reus

Ernest París, en una entrevista a Canal Reus TV.

Ernest París, en una entrevista a Canal Reus TV.

El qui va ser regidor de l'Ajuntament de Reus, portaveu d'ICV-EUiA, tinent d'alcalde i Conseller Delegat d'Aigües de Reus, entre d'altres coses, Ernest París, ha decidit presentar-se al concurs públic per ocupar la plaça de Director General de Serveis i màxim executiu del hòlding d'empreses municipals Innova. París, que va ser el cap de llista de la seva formació política a les últimes eleccions municipals, està convençut que pot assumir aquesta responsabilitat, fins i tot malgrat la situació financera de tot el que depèn de l'Ajuntament. Amb qui ha parlat del tema, París deixa clar que es presenta perquè tècnicament se sent preparat, i sense cap voluntat de tornar a fer política.

París, en deixar l'Ajuntament, va tornar al seu lloc de treball al cos dels Mossos d'Esquadra, i ara mateix forma part de l'estructura de comunicació del cos policial, a l'edifici 112 de la carretera de Tarragona. No cal dir que la decisió de presentar la seva candidatura ha generat molta sorpresa a l'interior de l'Ajuntament, on aquests dies es viu amb espectació la desfilada de candidats a ocupar el càrrec deixat per Joan Carles Ferraté. Fins i tot, hi ha qui no descarta que hi hagi noves sorpreses en el capítol de persones d'una certa significació política, com el cas de París, es presentin per ocupar la plaça. Ja es veurà. Per a alguns, París es presenta a la plaça creada per ajudar a resoldre els problemes financers de l'Ajuntament, una bona part dels quals, segons s'ha dit de manera recorrent des de l'actual govern, estan causats per la gestió de l'anterior equip de govern municipal, del qual París era part significativa.

El termini de presentació de candidatures acaba el dia 20, i l'ajuntament havia dit que voldria tenir ocupada la plaça a primers de gener. La incògnita, doncs, no tardarà massa en resoldre's.