La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CONFIDENCIAL | Institució històrica reusenca

Dues candidatures volen optar a les eleccions de la Junta Directiva d'El Círcol

04/12/2012 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de les diverses conferències que El Círcol organitza habitualment.

Una imatge de les diverses conferències que El Círcol organitza habitualment.

Aquests dies hi ha una activitat més intensa de l'habitual a les sales d'una de les entitats més simbòliques de la societat reusenca: El Círcol. Un neguit que ve motivat per la celebració d'elecions a la Junta Directiva el dia 21 d'aquest mes de desembre i, sobretot, pel fet que possiblement s'hi presentin dues candidatures. Una estarà encapçalada novament per l'actual President, el conegut oftalmòleg reusenc Francesc Gras, i una segona que s'està gestant al voltant de l'advocat Salvi Batlle i qui va ser membre molt actiu a la Jove Cambra de la capital del Baix Camp. Uns i altres estan aquests dies recollint els avals necessaris -una quarantena de signatures- per tal de poder confirmar les respectives llistes. Sembla que la presentació d'una segona llista ha estat rebuda amb una "certa sorpresa" per la Junta Directiva actual i estan esgotant les darrers hores per trobar el suport dels diversos socis que participen en alguns dels actes organitzats per l'entitat aquests dies. 


Segons marquen els estatuts d'aquesta entitat reusenca, a aquesta convocatòria electoral "es presentaran candidatures de llista tancada, que haurà de ser encapçalada per l’aspirant a president i relacionar els nom dels membres que han de formar la Junta Directiva, amb un mínim de vuit, sense especificació de càrrecs i haurà de ser avalada pel deu per cent de socis amb veu i vot. Les candidatures es presentaran dintre dels quinze dies següents a la convocatòria, amb la signatura dels candidats i avaladors". 


El vot s'emetrà a la seu social del dia 21, al llarg sis hores ininterrompudes que seran fixades en la convocatòria. El vot serà personal i secret.