La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Entitats

Repsol patrocina el Centre de Lectura amb 20.000 euros anuals

03/12/2012 | Per NW Revista de Reus

Joan Pedrerol i Xaiver Filella han signat aquest dilluns, en la biblioteca del Centre de Lectura, el conveni de col·laboració.

Joan Pedrerol i Xaiver Filella han signat aquest dilluns, en la biblioteca del Centre de Lectura, el conveni de col·laboració.

El conveni l'han signat el president del Complex Industrial Repsol a Tarragona, Joan Pedrerol, i el president del Centre de Lectura, Xavier Filella. Pedrerol ha emmarcat el conveni amb l'ateneu reusenc en la política de suport a la cultura que l'empresa està duent a terme "per propiciar que la ciutadania se senti bé en el nostre entorn". El màxim responsable de Repsol també s'ha desfet en elogis vers la trajectòria del Centre de Lectura: "Quan Repsol es va instal·lar l’any 1975 a Tarragona, el Centre de Lectura ja feia més de cent anys que hi era. L'entitat bull i és viva i el seu treball a favor del foment de la cultura ciutadana només fa que sigui per nosaltres una satisfacció i un honor poder col·laborar-hi".

Per la seva part, Xavier Filella ha explicat que Repsol serà nomenat Membre d’Honor del Centre de Lectura, una distinció amb què l'entitat vol reconèixer el mecenatge econòmic d'empreses i institucions "que vagi més enllà del suport a una activitat concreta". El suport al Centre de Lectura s'afegeix a les col·laboracions que l'empresa manté amb altres entitats reusenques, com l'Ajuntament, la Fundació Privada Teatre Fortuny i la Cambra de Comerç.