La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | CONTRACTACIÓ A INNOVA

El PP va contractar una treballadora per al partit pagant Innova

La dona, que cobrava 600 euros, va ser acomiadada per no afiliar-se al partit

19/11/2012 | Per NW Revista de Reus

Alícia Alegret és qui va oferir la feina a la dona.

Alícia Alegret és qui va oferir la feina a la dona.

El PP va contractar una administrativa per a la seu del partit però pagant-li el sou INNOVA, és a dir, l’Ajuntament. No és la primera vegada que un partit polític contracta un assessor per al seu grup municipal a compte del hòlding. De fet, tots els assessors actualment estan sota el paraigües d'INNOVA, però, en aquest cas es tractava de contractar una persona que treballés en un partit i no a l’Ajuntament. Segons ha fet públic avui la Cadena Ser, la dona ha estat acomiadada per no afiliar-se a la formació popular, cobrava 600 euros mensuals d’INNOVA i en el seu contracte laboral constava que havia de treballar com a assessora del consell d’administració d’INNOVA tot i que mai va trepitjar l’Ajuntament ni la seu del hòllding d’empreses municipals.

Els fets van passar el febrer d’enguany, quan la dona, que estava aturada, va rebre una oferta de la tinent d’alcalde Alícia Alegret perquè s’incorporés al Partit Popular per fer-hi tasques de gestió administrativa. Ella va acceptar perquè es trobava en una situació complicada econòmicament. La sorpresa va arribar quan va veure que estava contractada per INNOVA. Joan Carles Ferrater, gerent del hòlding, és qui signa el contracte amb data de 20 de febrer del 2012, tot i que ella ja treballava a la seu del PP des de principis de mes. A mitjans de l’octubre passat, Alegret li va comunicar que era acomiadada perquè no s’havia integrat al partit. La dona va entendre que la feien fora perquè no s’havia afiliat als populars. El burofax d'acomiadament també el firmava el gerent d'Innova al.legant que li havien perdut la confiança. La dona va iniciar un procés de demanda per acomiadament improcedent perquè considerava que no hi havia raons de pes i a més treballava més hores de les que marcava el contracte.

Segons ha informat la Cadena SER, la demanda de conciliació s’ha tancat amb una indemnització pactada de 3.000 euros que la treballadora ja ha cobrat. La quantitat també l’ha abonat INNOVA. En la denúncia, la dona explica que, tot i estar contractada per INNOVA, mai va exercir tasques per al hòlding. De fet, diu que desconeixia la ubicació física de la seu d’INNOVA. Aquestes afirmacions no es rebaten en l’acte de conciliació.