La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Rumor sorprenent

El comitè d'empresa de l'hospital Sant Joan alerta d'una 'hipotètica' venda del centre a la Fundació Santa Tecla de Tarragona

L'Ajuntament de Reus ho desmenteix de manera "categòrica"

15/11/2012 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de les protestes que els treballadors de l'Hospital de Sant Joan van fer setmanes enrere.

Una imatge de les protestes que els treballadors de l'Hospital de Sant Joan van fer setmanes enrere.

El comitè d’empresa de l'hospital universitari Sant Joan de Reus ha explicat avui que demà divendres mantindrà una reunió amb l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i amb la presidenta del Grup Salut, Teresa Gomis, per debatre diverses qüestions que han provocat un important enrenou entre els treballadors del centre sanitari. "La reunió, en un primer terme, ha estat convocada en caràcter d’urgència degut a l’aparició en els mitjans de comunicació de la marxa del Dr. José Augusto García Navarro director, general del grup Sagessa", explica el comitè.


Els treballadors lamenten "la desinformació i la incertesa que ha creat la notícia" i per això volen conèixer de primera mà quin

és el futur del centre. La sorpresa ha sorgit perquè la nota fa referència a una hipotètica venda d'aquest equipament sanitari. En concret l'escrit diu que "a tot això se li afegeix les informacions que han arribat al nostre centre procedents des de diferents fonts de que l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus podria ser venut com un actiu a la Fundació Santa Tecla de Tarragona. Aquesta notícia no ha  estat desmentida per part de l’empresa. En cas que aquesta informació fos certa afectaria al model sanitari reusenc que ha estat un model de gestió exportat a la resta del territori".

 

Per la seva part, l'Ajuntament de Reus -a través de l'hospital de Sant Joan- ha fet una nota en la qual nega taxativament aquest possible venda. En concret el comunicat municipal diu que "en relació al comunicat fet públic aquesta tarda pel comitè d'empresa de l'Hospital en el qual es pot llegir que el centre podria ser venut com actiu a la Fundació Santa Tecla de Tarragona, la presidència del Grup Salut Reus vol desmentir categòricament aquesta afirmació, desmentiment que demà l’alcalde i la presidenta del Grup Salut Reus transmetran directament als membres del comitè en una reunió prevista pel matí".

 

Recordem que aquesta setmana es va conèixer la notícia de la decisió de l'actual gerent de Sagessa d'abandonar el seu càrrec després d'acceptar una oferta del sector sanitari privat.

Notícies relacionades