La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | OLI NOU

Una vintena de cooperatives posaran a la venda l'oli nou de la temporada a la plaça de la Llibertat

Hi tornarà a haver un esmorzar popular per a 3.000 persones

09/11/2012 | Per NW Revista de Reus

Representants de l'Ajuntament, de la DO Siurana i de la Unió de Botiguers van presentar la fira.

Representants de l'Ajuntament, de la DO Siurana i de la Unió de Botiguers van presentar la fira.

L’oli nou de la DO Siurana que elaboren una vintena de cooperatives es podrà tastar divendres i dissabte que ve a la plaça de la Llibertat. Fa 16 anys que Reus acull la fira de l’oli nou, una mostra que va ser pionera en el seu moment i ara s’ha posicionat com la primer mostra d’oli nou de Catalunya.

La mostra comptarà amb gairebé una trentena de participants. Entre aquests, per primera vegada, hi assistirà l’empresa reusenca Virginias que presentarà en societat una galeta feta amb oli de la DO Siurana. La fira inclourà novament diverses activitats paral·leles. Així, el dia 17 al matí hi haurà un esmorzar popular per a 3.000 persones, i el mateix dissabte es realitzaran dues sessions per tastar oli que aniran a càrrec del departament d’Agricultura. També es realitzaran activitats musicals i tallers per a la canalla.

La fira de l’oli nou està organitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Reus, el consell regulador de la DOP Siurana, la Unió Corporació Alimentària i la Unió de Botiguers de Reus.