La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Fira de Reus

La Cambra demana "moderació i prudència" a l'alcalde en el tema de la venda de la Fira

Isaac Sanromà demanarà reunir-se amb Carles Pellicer per conèixer "exactament" el seu posicionament en relació a la Fira.

26/10/2012 | Per NW Revista de Reus

Edifici Tecnoparc, que acull la Fira de Reus. (Arxiu)

Edifici Tecnoparc, que acull la Fira de Reus. (Arxiu)

La Cambra de Comerç de Reus demana "moderació i prudència" a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, després que aquest declarés públicament que estava disposat a vendre la Fira de Reus per aconseguir diners per salvar la dolenta situació de les finances municipals. La Cambra li demana a Pellicer "molta cautela sobre una possible venda que no s'ha plantejat mai fins ara en els òrgans de govern del comitè executiu de la fira", del qual la Cambra forma part.

La institució cameral creu que "l'especial càrrega simbòlica" de la Fira fa que hagi de ser considerada com un "actiu que va molt més enllà de l'actual edifici". La Cambra considera que "seria molt recomanable no generar alarmismes innecessaris sobre la viabilitat d'una institució tan arrelada" i, malgrat que afirma "comprendre" les actuals circumstàncies econòmiques per les que travessa l'Ajuntament que fan necessàries "mesures excepcionals", aquestes "s'han d'articular de manera prudent i discreta, evitant que es devaluï la marca de l'equipament", i rebla el clau;: "el que no podem és transmetre constanment aquest símptoma de debilitat que dóna molt avantatge als possibles compradors a l'hora de negociar".

Isaac Sanromà demanarà una reunió, en qualitat de màxim responsable del comitè executiu de la Fira de Reus, perquè l'alcalde li aclareixi exactament quin és el posicionament de futur de l'equip de govern "sobre aquesta estratègica instal·lació".

 

Notícies relacionades
VIDA MUNICIPAL | Finances municipals
Carles Pellicer afirma que "si algú ens vol comprar la Fira, li vendrem"

25/10/2012 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

"La situació econòmica de l'Ajuntament de Reus és tan delicada que hem de posar a la venda tots aquells actius que puguin proporcionar recursos econòmics a la nostra ciutat: empreses municipals, solars i fins i tot la Fira de Reus està en venda", ha manifestat aquest matí l'Alcalde Carles Pellicer en una entrevista realitzada als micròfons de Punt 6 Ràdio. Pellicer ha sigut clar: "si ens la compra algú, nosaltres la vendrem". En termes més polítics, Pellicer també ha contestat a la petició feta ahir pel PSC en la que reclamava un ple extraordinari per analitzar la salut del pacte entre el PP i CiU al consistori reusenc.