La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | EXPROREUS

ExproReus mantindrà el nou format perquè ha donat bons resultats

En els pròxims dies se sabrà quants visitants ha tingut la fira

14/10/2012 | Per NW Revista de Reus

El major nombre de visitants s'ha registrat durant el cap de setmana.

El major nombre de visitants s'ha registrat durant el cap de setmana.

Satisfacció a la Fira pel funcionament de la 42a edició d’ExproReus que avui ha tancat les portes després de cinc dies d’activitat. L’organització ha assegurat que els canvis introduïts a la mostra han resultat positius. Per això, els organitzadors ja han anunciat que en el futur es mantindrà el nou format, és a dir, reducció de dies i agrupació dels expositors per sectors. L’organització també destaca que el temps que ha fet i el gran nombre d’activitats programades han convertit la fira en un reclam per a milers de persones durant tot el cap de setmana.

Isaac Sanromà, president del comitè executiu de la Fira de Reus,  ha insistit que “amb la reducció de dies s’ha aconseguit recuperar expositors que feia anys que no venien a l’ExproReus i alhora mantenir el nombre de visitants i, per tant, de contactes comercials que es generen a la fira.” Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, ha destacat que ExproReus consolida la ciutat com a capital firal del territori. Segons ella: “ExproReus ha mantingut la seva essència com a fira de referència de les nostres comarques, convertint-se en un punt de trobada entre entitats i institucions que hi tenen un espai de trobada i d’acostament als ciutadans. Els qui han visitat la mostra hi han pogut trobat una extensa varietat d’activitats. Precisament, aquest és el punt que destaca el president del comitè organitzador d’ExproReus, Xavier Colom.  “La programació d’activitats és un dels eixos de treball en els quals es continuarà treballant des del comitè organitzador, ja que espais com la zona de restauració i les zones d’activitats infantils i familiars han permès que les famílies allarguin la seva estada a la fira”, assenyala Colom.

L’organització valorarà més detallament  els resultats d’aquest ExproReus en els pròxims dies. Serà moment, doncs, de saber quants visitants ha tingut la mostra.