La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Expro/Reus

La Fira espera avui una gran afluència de visitants

Expectació per l'actuació, demà dissabte, del grup Macedònia

12/10/2012 | Per NW Revista de Reus

Simulador d'un Fòrmula 1 a l'estand de Beep a l'interior del Palau de Fires i Congressos.

Simulador d'un Fòrmula 1 a l'estand de Beep a l'interior del Palau de Fires i Congressos.

El fet que sigui un divendres festiu fa pensar que la jornada d'avui serà una en les que més públic visitarà l'Expro/Reus. La història d'aquest certamen fa que, tradicionalment, el dia del Pilar, sigui el que cada any porta més visitants, almenys durant els anys en què la fira ha durat deu dies. No hi ha motiu per pensar que avui, malgrat que l'Expro/Reus només duri cinc dies, sigui una excepció.

El grup Macedònia

L'organització ha previst tota una sèrie d'activitats per atreure públic familiar i juvenil. La programació d'un taller de màgia totes els tardes, o la presència a la fira d'un servei de guarderia que repartirà berenars saludables són exemples d'iniciaives preses per atreure famílies. Però potser l'activitat més cridanera sigui el concert que oferiran la tarda del dissabte les components del grup Macedònia, un referent entre el públic infantil i juvenil del país. L'actuació serà a partir de les 6 de la tarda a l'Auditori del Palau de Fires.

De cara al públic jove, a l'exterior del Palau de Fires i Congressos s'ha habilitat una zona d'aventura, amb tirolines, un rocòdrom i un pont tibetà. A banda dels atractius que posa l'organització, alguns estands resulen especialment atractius per a la gent jove. Potser l'element que ha tingut més èxit és el simulador de Fórmula 1 que hi ha a l'estand de Beep, a l'interior del Palau, i que és dels que han tingut cues de gent que el volia provar.

L'Expro/Reus està oberta entre les 11 del matí i les 9 del vespre.

 

 

Notícies relacionades
ECONOMIA | EXPROREUS
Uns 200 expositors es tornen a instal·lar des d'avui al Tecnoparc en una nova edició de l'ExproReus

10/10/2012 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

ExproReus obre les portes a partir d'avui. Uns 200 expositors tornen a prendre part a la fira multisectorial que aquesta edició durarà cinc dies, la meitat que en els anys anteriors. Una de les novetats és que la mostra agrupa els expositors per sectors amb la finalitat de facilitar la seva localització als visitants.

ECONOMIA | EXPROREUS
ExproReus obre les portes amb el convenciment que s'ha sabut adaptar als nous temps

10/10/2012 | Per Cori Sebastià | comentaris comenta

La capacitat d'ExproReus d'adaptar-se als nous temps ha estat l'argument més repetit en els parlaments que s'han pronunciat durant la inauguració de la fira. Uns 200 expositors ocupen l'interior i l'exterior del palau firal fins diumenge.