La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | MERCATS DE REUS

El Mercat Central estrena amb èxit el nou horari els dijous a la tarda

Els compradors s'han endut vals de descompte i tiquets de pàrquing gratuïts

11/10/2012 | Per NW Revista de Reus

El cuiner Isma Prados ha fet avui una demostració al mercat.

El cuiner Isma Prados ha fet avui una demostració al mercat.

El primer dijous que el Mercat Central ha obert les portes a la tarda ha coincidit amb vigília de festiu. Això ha fet que força clients s’hagin arribat fins al recinte per comprar i s’hagin emportat vals de descompte i tiquets de pàrquing gratuïts. En total, s’han repartit més de 1.000 euros en vals de descompte per valor d’un euro (els vals es podran canviar en pròximes compres els dijous i divendres a la tarda) i 2.500 tiquets d’aparcament (que permeten aparcar durant una hora a qualsevol dels pàrquings de la xarxa municipal).

Aquest dijous, l’activitat programada ha estat un taller de cuina amb el cuiner Isma Prados, que ha aplegat més de 40 persones en una demostració en directe per aprendre a cuinar de manera ràpida, saludable i econòmica amb productes frescos del mercat, com ara verdures, llegums, marisc, fruita, i bacallà.

Dijous de la setmana que ve, també a partir de les 6 de la tarda, la programació d’activitats continuarà amb el taller de pastisseria «Pastes salades», a càrrec d'Antoni Pons, mestre pastisser i artesà de l'antiga Confiteria Jordà de Reus, que ensenyarà a fer i decorar pastes salades amb la col·laboració de la Llauneria Mata.

Les activitats dels mercats de Reus compten amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat, a través de la línia d’incentius adreçada a impulsar la competitivitat i la cooperació empresarial en el comerç.