La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Castells

Surt al mercat un joc de construcció per fer castells

Sis emprenedores creen "El Nan Casteller", un joc fet amb peces de fusta que imiten els castellers

21/09/2012 | Per NW Revista de Reus

Anna Tarragona, enmig de Jordi Guarque, dels Xiquets de Reus, i del regidor de Cultura, Joaquim Sorio, que juga amb dos "nans".

Anna Tarragona, enmig de Jordi Guarque, dels Xiquets de Reus, i del regidor de Cultura, Joaquim Sorio, que juga amb dos "nans".

Sis emprenedores, liderades per la reusenca Anna Tarragona, han posat al mercat un nou joc, "El nan casteller", un nou joc de construcció amb peces de fusta natural que té per objectiu la construcció de castells. El joc, pensat per a persones de totes les edats, es considera molt idoni per a canalla petita, perquè permet aprendre de cada castell que cau.

El joc permet recrear els models reals de castells que existeixen, gràcies al seu disseny. En cada capsa hi ha 37 castellers, un parell d'aixecadors i un enxaneta.

El joc està dissenyat i produït íntegrament a Catalunya. Les seves promotores li han volgut donar un caràcter social, i han encarregat la fabricació a un centre especial de Treball.

La presentació es va fer dijous al local  dels Xiquets de Reus, amb la presència de les promotores de la iniciativa, que van convidar el regidor de Cultura, Joaquim Sorio.