La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | CAMPANYA PROMOCIONAL

Els paradistes del Mercat Central oferiran una quarantena de tapes aquest divendres

El recinte acollirà la segona edició de la campanya "Menja't el mercat" que ja es va fer amb èxit al juny

18/09/2012 | Per NW Revista de Reus

La regidora de Promoció econòmica, Alícia Alegret, acompanyada de les presidentes dels paradistes del Mercat Central i del Carrilet.

La regidora de Promoció econòmica, Alícia Alegret, acompanyada de les presidentes dels paradistes del Mercat Central i del Carrilet.

Els paradistes del Mercat Central tornaran a ampliar el seu horari fins a les 11 de la nit divendres que ve. I és que el recinte durà a terme la segona edició de la campanya “Menja’t el mercat”. Els clients podran triar entre una quarantena de tapes que posaran a la venda els paradistes del mercat a partir de dos quarts de 9 del vespre. Així, per exemple, hi haurà tapes de pollastre farcit, tàrtar de vedella, ous quadrats, mandonguilles a la jardinera, musclos a la marinera, o rissoto de botifarra. Cada consumició – tapa o beguda- costarà 1,50 euros.

Aquesta segona edició inclou com a novetat un premi: per cada consumició, els paradistes obsequiaran als clients amb un val de descompte per valor de 0,25 euros, a descomptar de les compres que es facin al Mercat Central fins al pròxim 31 d’octubre. Els tiquets de les consumicions es podran comprar anticipadament a partir de les 6 de la tarda en el punt d’informació que se situarà dins del mercat. Una altra novetat és que s’ha editat un tríptic que inclou la relació de les parades participants amb la tapa que ofereixen amb un plànol perquè sigui més fàcil localitzar-les. Com en la primera edició, les begudes es podran adquirir als dos bars que hi ha situats dins del recinte del mercat i a l’estand del celler Cingles Blaus, de la DO Montsant.

En la primera edició de la campanya “Menja’t el mercat” es van repartir més de 9.000 tapes i 2.000 consumicions de vi i begudes. La iniciativa s’emmarca en la campanya “Bo i de qualitat, sempre al Mercat”, que el Mercat Central, el Mercat del Carrilet i els Marxants van estrenar el Nadal passat per posar en valor els atributs comercials dels mercats: experiència, qualitat, confiança i varietat.

Els mercats de Reus també participen plenament a les festes de Misericòrdia. Per això, divendres a la tarda i a la nit hi hauran diverses activitats lúdiques a l’interior i a l’exterior del Mercat Central. L’endemà, serà el torn del Mercat del Carrilet. Hi haurà un espectacle infantil a les 12 del migdia, mentre que dilluns hi haurà música, teatre i animació a l’entorn del Mercat Central per iniciativa dels Marxants.