La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | RECREACIÓ AL FORTUNY

El Bravium ja ha aconseguit 300 "actors" que participaran en la "reinauguració del Fortuny"

Vista la bona resposta, l'organització confia assolir la xifra de 600 participants

05/09/2012 | Per NW Revista de Reus

El Bravium ha convocat les entitats a una nova reunió el dia 20.

El Bravium ha convocat les entitats a una nova reunió el dia 20.

Satisfacció al Bravium després que hores d’ara 300 persones ja s’hagin inscrit en l’acte que servirà per rememorar la inauguració del teatre Fortuny ara fa 130 anys. L’entitat reusenca vol omplir l’espai escènic amb 600 persones vestides d’època.

Jaume Amenós, president del Bravium, s’ha mostrat sorprès davant la bona resposta dels reusencs. Segons ha dit: “No esperàvem pas que durant l’agost, un mes tradicionalment inhàbil, hi hagués aquesta resposta. Aquest fet ens permet ser molt optimistes i creure que la xifra dels 600 assistents que ens havíem marcat inicialment és possible”.  

Malgrat el bon ritme de les inscripcions, l’organització treballa per omplir el teatre i garantir d’aquesta manera la viabilitat del projecte. En aquesta línia, hi haurà una nova convocatòria pública dirigida a les entitats de la ciutat per buscar la seva complicitat. La trobada tindrà lloc el pròxim dia 20 d’aquest mes a les 7 de la tarda. Bravium ja ha organitzat una gala artística per a l’endemà que servirà per iniciar el compte enrere. L’espectacle comptarà amb la participació de diversos actors locals que donaran el seu suport a la iniciativa amb l’eslògan “Jo reviure la inauguració del Fortuny”.