La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CONFIDENCIAL | Renovació a ERC Reus

Jordi Torres no ho ha tingut fàcil

27/06/2012 | Per NW Revista de Reus

El futur president de l'executiva local d'Esquerra Republicana a Reus, Jordi Torres, amb la regidora Àngels Tello.

El futur president de l'executiva local d'Esquerra Republicana a Reus, Jordi Torres, amb la regidora Àngels Tello.

Tal com dèiem ahir, el dia 10 de juliol se celebrarà l'assemblea de militants d'Esquerra Republicana a Reus en la que Jordi Torres encapçalarà l'única llista que opta a presidir l'executiva local. Una assemblea que, tot i el desmentiment oficial de la presidenta actual d'ERC a Reus, Misericòrdia Roig, s'havia de convocar al passat mes de maig i que finalment s'ha ajornat un parell de mesos. Les causes d'aquest ajornament les ha desvetllat un altre històric d'ERC a Reus, David Llambrich, als micròfons de la tertúlia de Punt 6 ràdio que dirigeix Jordi Escoda. Llambrich -que es caracteritza per parlar sempre molt clar- ha manifestat que "aquest trasllat de dates es deu a l'intent d'apel.lar a les quotes de representació en la nova executiva per part de les diferents famílies existents a ERC". Llambrich, que fa anys va ser també president d'ERC a Reus, ha afirmat també que "ara per sort aquestes quotes han deixat d'existir i Jordi Torres fa temps que treballa per confeccionar aquesta nova executiva".

Llambrich s'ha mostrat molt crític amb els responsables actuals d'ERC a la capital del Baix Camp ja que "hi ha una presidència que no existeix. De fet hi va haver una manifestació pública sobre el tema del senyor Bergadà (recordem el cas de les factures presentades a l'empresa mitxa Tecnoparc) però més aviat impulsat des de fora perquè davant el silenci era millor parlar, però hi ha hagut altres qüestions en les que no s'ha dit res com ara els problemes a les escoles, les retallades en molts camps, els acomiadaments al consistori, entre altres coses". Llambrich ha tancat aquesta intervenció dient que "cal una renovació imperiosa".

Dir també com a curiositat que ahir, mentre corria la informació sobre l'assemblea d'ERC i la quasi segura elecció de Jordi Torres, va arribar una fotografia tramesa des del consistori municipal en la que Torres -en la seva qualitat de responsable de l'Associació de Veïns Oda del Bari dels Poetes- apareixia al costat de la regidora de Participació Ciutadana, Àngels Tello. No ca dir que la imatge va ser agraïda per diversos mitjans de comunicació per actualitzar el banc d'imatges.