La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Llengua

NW ajudarà a difondre el programa del Voluntariat per la Llengua

14/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Dolors Sardà i Francesc Domènech, després de la signatura.

Dolors Sardà i Francesc Domènech, després de la signatura.

 

NW La Revista de Reus ha signat un acord de col·laboració amb el programa Voluntariat per la Llengua, amb l’objectiu de contribuir a difondre aquest programa de foment de l’ús del català entre els lectors de la revista.
La firma va tenir lloc el dimecres 13 de juny a la seu del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus. M. Dolors Sardà, presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística, i Francesc Domènech, director de NW La Revista de Reus, van ser els responsables de rubricar l’acord, que tindrà una vigència de tres anys. L'acord estableix que els responsables de la revista es comprometen a fer difusió del programa Voluntariat per la Llengua entre els seus lectors i subscriptors i a facilitar exemplars de la revista a les parelles lingüístiques que es formin a partir de la pròxima convocatòria, que serà a l’octubre. Per la seva part, el Centre de Normalització Lingüística es compromet a distribuir els exemplars de la revista NW entre les parelles lingüístiques i fer arribar el material necessari perquè la revista pugui donar a conèixer el programa.
Amb la incorporació de NW La Revista de Reus ja són 37 les entitats que donen suport al Voluntariat per la llengua, 28 són de Reus; 7, de Cambrils i 2, del Priorat. Totes elles contribueixen a fer del català la llengua de convivència de Catalunya.