La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Castells

Els Xiquets de Reus ja han estrenat el seu local remodelat

L'acte torna a mostrar la fortalesa social de la colla

11/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Els deu pilars de quatre bastits per celebrar la remodelació del local (Foto: Núria Valls, cedida pels Xiquets de Reus)

Els deu pilars de quatre bastits per celebrar la remodelació del local (Foto: Núria Valls, cedida pels Xiquets de Reus)

Els Xiquets de Reus ja han estrenat la remodelació del seu local social, un cop acabades les obres, que han durat mesos. Per a la inauguració, la colla va bastir fins a deu pilars de quare simultanis davant la façaan del local, al carrer d'en Rosich, cosa que no deixa de ser una bona mostra del bon moment que viu la colla, que en els últims mesos ha vist créixer de manera significativa el nombre de camises.

Els Xiquets de Reus havien estrenat el local fa 22 anys. Les obres han permès millorar de manera notable les instal·lacions, començant pel pati d'assaig, que ara és visible des del carrer, També s'ha remodelat el bar, que ara serà autònom i podrà obrir cada dia, i millorar també altres dependències, com els vestidors. Les obres han estat finançades amb recursos provinents de la mateixa colla i dels seus castellers.

L'acte, que ha tingut parlaments dels responsables de la colla, del delegat de Cultura al Camp de Tarragona, Jordi Agràs, i de l'alcalde, Carles Pellicer, ha tingut el seu punt culminant amb la construcció dels pilars. A dins, l'estrena del local ha tingut també un assaig de la colla, que ha posat quints a diversos castells de vuit.