La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CONFIDENCIAL | Sous i polítics

L'entorn polític d'Alicia Alegret li va aconsellar que no digues res del seu sou

06/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Alicia Alegret, en l'acte d'aniversari dels 25 anys de Llongueras, celebrat a Cal Massó.

Alicia Alegret, en l'acte d'aniversari dels 25 anys de Llongueras, celebrat a Cal Massó.

El dia que la candidatura de la CUP va fer pública la seva campanya per explicar (segons les seves dades) quins eren els sous de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i de la pirmera tinent d'alcalde, Alicia Alegret, es van remoure alguns fonaments del govern municipal. La notícia va coincidir amb la visita del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas en l'acte d'inauguració d'una residència per a la tercera edat i posterior posada en marxa de la nova muntanya russa a PortAventura. De fet, alguns dels polítics que van assistir a la inauguració del Shambhala, van fer broma sobre aquest tema i sobre la no presència de cap regidor del consistori reusenc en aquest acte protocolari celebrat al citat parc temàtic. 

Des de la campanya de la CUP, el govern municipal va decidir, almenys de manera oficial, no fer cap comentari públic sobre el tema. Una decisió que des del primer dia no va ser compartida per la popular Alicia Alegret que se sentia "difamada i ferida" per les dades presentades per la CUP ja que "no tenien res a veure amb la realitat". Amb el pas dels dies Alegret ha meditat la possibilitat d'explicar quins han estat els seus ingressos durant l'any passat (prop de 80 mi euros, segons explica avui a Diari de Tarragona) i ha esperat a tenir la renda presentada per tal de donar-hi publicitat. Una decisió que ha realitzat perquè "qui calla atorga" i "perquè no m'he d'amagar de res", tal com ha comentat al seu entorn polític que li aconsellaven allò de "no cal dir res i que qui anys passa, anys empeny".

Així tant els seus socis al govern reusenc com destacats membres del Partit Popular li han repetit durant aquests dies que era molt millor no dir res i no tornar a "ressucitar" el tema. De fet, l'alcalde Carles Pellicer no ha fet cap referència pública a les dades explicades per la CUP. Alegret però ha tirat pel dret -ja ha demostrat en altres ocasions la seva personalitat i les ganes de dir les coses pel seu nom- i ara caldrà veure si Pellicer fa el mateix i fa alguna mena de referència a la campanya de la CUP. No cal dir que, en files de CiU no ha fet massa gràcia la decisió d'Alegret perquè podria comportar més pressió mediàtica sobre aquests temes a la resta de membres del govern.

Per cert que ahir a la tarda, Pelicer i Alegret van assistir a la celebració dels 25 anys dels centre d'estètica LLongueras a la ciutat de Reus. Una comemoració que es va fer al Centre d'Art Cal Massó.