La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Partits

El PP de Reus dóna suport a Alejando Fernández com a president provincial del partit

Els populars reusencs reuneixen 200 persones en un matí de diumenge

03/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Un moment de la intervenció d'Alícia Alegret (Foto: Cedida)

Un moment de la intervenció d'Alícia Alegret (Foto: Cedida)

El Partit Popular de Reus ha escenificat avui un clar suport a la candidatura d'Alejandro Fernández per continuar a la presidència de la direcció provincial del partit. Un acte que, segons informa el mateix partit, ha reunit més de 200 persones a l'hotal NH de Reus ha servit per fer bullir l'olla dels militants de cara al Congrés Provincial de la formació política, que s'ha de celebrar a Reus els dies 15 i 16 de juny. Hi han estat presents diversos càrrecs electes del partit.

La crisi que viu el país i les solucions per sortir-se'n han centrat tots els discursos. Alejandro Fernández, que és Diputat al Congrés i regidor a l'Ajuntament de Tarragona, ha dit que "Espanya està passant per un mal moment, però té la fortalesa i l'empenta necessàries per sortir-se'n", i ha afegit: "Ara cal tranquil·litat i confiança en les mesures que està aplicant el Partit Popular per aconseguir-ho".

Per la seva banda, la presidenta local del partit, membre de l'executiva catalana del partit, diputada al Parlament i primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Reus, Alícia Alegret, ha destacat que "la prioritat del Partit Popular és reactivar econòmicament Reus". Alegret, que ha centrat el seu discurs en la ciutat, ha dit també que "de la crisi econòmica no ens en treurà l'administració, sinó que ho faran les petites i mitjanes empreses que cada dia aixequen la persiana, els emprenedors, les persones amb projectes, idees de negoci i actitud i ganes de tirar endavant".

En relació a l'Ajuntament, la cap visible dels populars de la ciutat ha dit que "creiem que la nostra tasca és donar totes les facilitats possibles, donar suport logísitic i econòmic a l'emprenedoria i no posar traves ni ser un obstacle", i ha conclòs: "És temps d'aglitat i eficiència en la gestió municipal". Alegret ha repassat davant els seus seguidors la que ella considera llista d'èxits de la gestió municipal durant el primer any de mandat, remarcant de manera especial la implantació de la policia de proximitat, l'aprimament de l'administració i l'agilització dels tràmits burocràtics. Segons Alegret, "passat un any des de les eleccions i amb el primer pressupost d'aquest govern sobre la taula, les prioritats estan clares: activar econòmicament la ciutat, garantir l'assistència a les famílies que més ho necessiten, i no gastar més diners dels que tenim". Segons les informacions del propi partit, Alegret ha sortir al pas també d'algunes crítiques rebudes, en afirmar que "a tots aquells que diuen que el PP de Reus no té projecte de ciutat, els dic que no només tenim projecte per al Reus del segle XXI, sinó que, aplicant-lo, estem aconseguint donar molt més joc a la societat civil de la ciutat, a les persones i associacions amb esperit emprenedors, amb idees, projectes i ganes de tirar endavant".