La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Llotja de preus

Reus, capital comercial del sector oví per uns dies

Finalitzada la Lonja, l'atenció es trasllada demà a la celebració de l'assemblea anual de las Lonjas Españolas. Els membres de la permanent visitaran demà al matí les instal·lacions de l'IRTA MAS BOVÉ i a la tarda realitzaran la sessió ordinària a la sala d'actes de la Cambra de Reus.

31/05/2012 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de la reunió celebrada aquest matí al Palau Bofarull.

Una imatge de la reunió celebrada aquest matí al Palau Bofarull.

És la segona vegada en els últims onze anys que Reus es converteix en l’escenari d’aquesta fixació de preus, vàlida durant tota la setmana. A la pràctica es pot dir que la ciutat s’ha convertit en la capital comercial de oví espanyol. Així ho ha destacar Sanromà, ressaltant el posicionament de la Llotja en el conjunt de l’estat espanyol. “Una vegada més se’ns ha fet confiança per acollir aquest acte que suposa un reconeixement implícit al paper que la nostra institució ha jugat a l’hora de dinamitzar l’associacionisme en l’àmbit de les llotges", ha explicat el president de la Cambra de Comerç reusenca.

La fixació de preus –que ha servit per pujar deu cèntims en dues escales i repetir preu en la resta- ha culminant una intensa jornada que s’ha iniciat a primera hora amb la inauguració de la Llotja i les sessions tècniques que han seguit amb atenció els més de dos-cents assistents. Una xifra que iguala la que es va registrar l’any passat a la Lonja realitzada a Salamanca.