La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA

La Fira del Vi tornarà a la plaça de la Llibertat del 8 al 10 de juny

07/05/2012 | Per NW Revista de Reus

Isaac Sanromà amb els representants de les diverses D.O. avui a la Cambra de Comerç.

Isaac Sanromà amb els representants de les diverses D.O. avui a la Cambra de Comerç.

Durant la trobada celebrada avui, el president de la Cambra Isaac Sanromà ha volgut subratllar la importància del certamen en una ciutat que tradicionalment 'ha jugat un paper de capitalitat pel que fa a l’activitat dels cellers participants. És una manera, també, de retornar a totes aquestes empreses la seva aposta per la nostra ciutat oferint el nostre millor atractiu, la plaça comercial de Reus'.

Hores d’ara encara s’està tancant la contractació d’espais. “Durant aquestes tres edicions hem pogut dimensionar de manera molt precisa la fira a partir dels diversos escenaris amb els que hem evolucionat cada any. Per això entenem que la fira requereix aproximadament d’una cinquantena de cellers per poder atendre degudament les necessitats dels visitants i, alhora, garantir la plena activitat dels expositors” ha puntualitzat el President de la Cambra.

Un any més la fira es veurà enriquida amb la participació de diversos expositors de caire gastronòmic, on el visitant podrà trobar una sèrie de delicadeses vinculades al territori. Productes que permetran als assistents realitzar un magnífic maridatge amb els vins que oferiran els cellers participants. En el conjunt d’actes previs de la Fira ja s’ha programat els Cursos d’Iniciació al Tast de Vins de les nostres Denominacions d’Origen convocats per la Cambra i la Jornada professional “Traves tècniques a l’exportació de vins” adreçada als cellers i que també organitzarà la nostra corporació en col·laboració amb la consultora Rius & Rius