La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Mecenatge

Repsol renova i amplia el patrocini a la Fundació del Teatre Fortuny

REPSOL aporta 36 mil euros en dos anys a l'entitat

26/04/2012 | Per NW Revista de Reus

Joan Pedrerol (esquerra) i Josep Vila, en el moment de la signatura del conveni, al vestíbul del Teatre Fortuny. (Foto: Xavi Jurio)

Joan Pedrerol (esquerra) i Josep Vila, en el moment de la signatura del conveni, al vestíbul del Teatre Fortuny. (Foto: Xavi Jurio)

La companyia petroliera REPSOL i la Fundació Teatre Fortuny han signat aquest dimecres l'acord pel qual l'empresa aportarà en dos anys 36 mil euros per finançar les activitats de l'entitat. L'acord permetrà a la Fundació disposar dels recursos necessaris per poder mantenir les seves activitats, entre les quals el Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri.

REPSOL ja col·laborava amb la Fundació. En el conveni anterior, l'aportació de l'empresa petroliera era de 20 mil euros en dos anys. Amb el nou acord, que amplia la quantitat del mecenatge, la companyia passa a ser Membre d'Honor de la Fundació.

L'acord l'han signat avui el videpresident de la Fundació, Josep Vila i Abelló, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Joan Pedrerol. Vila s'ha desfet en elogis cap a l'empresa, de la que ha dit que "resulta admirable que continuï donant suport a la cultura amb els problemes que està tenint", en referència a l'episodi de l'expropiació d'YPF a Argentina. Per la seva banda, Pedrerol ha refermat l'aposta de REPSOL pel suport a l'activitat cultural de tot el territori del Camp de Tarragona, del qual Reus n'és el gran exponent. "L'objectiu de REPSOL", ha dit el directiu, "és conviure amb el territori que l'acull, i creiem que el suport a l'activitat cultural és una gran manera d'afermar aqeusta convivència".