La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La festa de Misericòrdia, a la portada de la revista de Setembre

L'activitat que fan els 250 voluntaris de Càritas atenent 20.000 persones a l'any és el tema d'un dels reportatges de la revista

18/09/2018 | Per NW Revista de Reus

La revista del mes de setembre inclou a la portada una imatge al·legòrica de les festes a Reus, per recordar que tenim al damunt la Festa Major de Misericòrdia. A l'interior, publiquem el més destacat del programa d'activitats de la festa.

La revista presenta també un ampli reportatge sobre l'activitat de Càritas a la ciutat, basada en la tasca de 250 voluntaris que atenen unes 20.000 persones l'any. El reportatge explica els programes que estan en curs i els projectes que l'entitat vol tirar endavant.

La revista, a més, publica un informe amb totes les novetats del curs escolar que just acaba de començar.En aquest número de setembre, publiquem també una entrevista a l'alcalde de Salou, Pere Granados, i una altra a Marc Ferran, l'actual director de l'Institut de Museus de Reus.

Aquest mes estrenem secció: El periodista i escriptor Jordi Cervera ens descobrirà cada mes llocs del país i del món que porten el nom de Reus. En el primer lliurament, Cervera ens acosta el carrer de Reus de Santa Maria de Palautordera, al peu del Montsant. 

Tot plegat, a més d'altres continguts i les seccions habituals de la revista, que serà als quioscos a partir d'aquest dimecres, dia 19.