La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La portada de juliol de la revista, dedicada al CF Reus Deportiu

La revista analitza l'estratègia del club per guanyar suport ciutadà

18/07/2018 | Per NW Revista de Reus

El Club de Futbol Reus Deportiu treballa per aconseguir el fer créixer el suport de la ciutat i del territori, d'acord amb la bona marxa esportiva comprovada durant els dues temporades en què l'equip ha competit a la Segona Divisió de futbol. Es dóna el cas que l'estadi municipal és el més petit de la categoria i, tot i així, costa molt d'omplir. Analitzem les causes d'aquest dèficit històric, que no hi ha manera de superar.

La marxa del club de futbol centra el reportatge principal de la revista d'aquest mes, que presenta altres continguts: Entrevistem l'alcalde de la Selva del Camp, Jrodi Vinyals, que diu que les relacions institucionals entre el seu municipi i el de Reus són inexistents. Entrevistem també el musicòleg reusenc Cesc Avilés, expert en trobar les històries que hi ha al darrere de la música. La revista també dibuixa el nou mapa ferroviari acordat entre els ajuntaments del Camp de Tarragona, que aquests dies ha rebut el suport de les cambres de comerç de Tarragona i de Reus. La història dels projectes d'urbanització de l'espai que ocupava la Sedera al passeig de Misericòrdia i els nous interrogants que planen sobre les estratègies polítiques en rlació a les eleccions municipals de l'any que ve són altres temes que es tracten a la revista, a més de les seccions habituals.

La revista surt a la venda i es comença a distribuir entre els subscriptors aquest dimecres. És, de fet, l'últim número del curs, ja que durant el mes d'agost la revista no s'edita. El nou número sortirà publicat el 19 de Setembre.

Si voleu adquirir la versió digital de la publicació, ho podeu fer a través del nostre quiosc virtual, en aquest enllaç.