La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Les incògnites a un any de les eleccions municipals, a la portada de la revista de maig

L'inici de temporada dels Xiquets de Reus és un altre dels temes que tracta la revista d'aquest mes

15/05/2018 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista del mes de maig

Portada de la revista del mes de maig

Quan falta poc més d'un any per a les eleccions municipals, el reportatge central de la revista d'aquest mes es fixa en els moviments dels diferents partits polítics, que comencen a preparar-se per l'embat electoral. Algunes coses estan decidides, però altres, ara per ara, són una incògnita, com és el cas d'alguns dels caps de llista o l'estratègia que pugui venir marcada pels partits en l'àmbit nacional.

En matèria política, la revista parla de la principal patata calenta que el nou govern de Catalunya ha de resoldre a Reus, ara que s'ha desbloquejat el dia a dia de l'acció de govern. A més, a la revista entrevistem la diputada al Parlament per Junts per Catalunya, Teresa Pallarès, que explica el recorregut fet des de ser una destacada miitant del PSC fns a la seva actual posició de diputada al Parlament per la formació encapçalada per Carles Puigdemont.

L'inici de temporada dels Xiquets de Reus és un altre dels reportatges de la revista, centrat en els objectius de la colla per a aquesta temporada. El projecte de construcció de la torreta de la casa Navàs destruïda durant la Guerra Civil, o el projecte educatiu de l'Escola Mowgli són altres temes que podreu trobar a la revista del mes de maig, a més dels articulistes habituals.

La revista està a la venda a partir d'auest dimecres, dia 16.