La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La revista d'abril arriba carregada de propostes per Sant Jordi

Els Avis i Àvies per la Llibertat i el Trapezi, ocupen també la portada de la revista d'abril.

17/04/2018 | Per NW Revista de Reus

Portada d'abril

Portada d'abril

Quinze novetats editorials relacionades amb la ciutat de Reus, ja sigui per l'origen de l'autor o per la temàtica que tracten, són les que ha escollit la revista per recomanar-les als lectors per Sant Jordi. Són llibres que toquen tots els gèneres i que contribueixen a augmentar la bibliografia local.

Els llibres amb accent reusenc confirmen el contingut del reportatge central de la revista d'abril que, a la portada, destaca també el fenomen dels Avis i Àvies per la Llibertat i el festival Trapezi, que escalfa motors de cara al mes de maig.Els portaveus dels Avis i Àveies per la Llibertat expliquen que el que fan "és una qüestió de constància, orgull i dignitat". Del Trapezi, repassem les principals propostes d'espectacles que es podran veure entre el 10 i el 13 de maig, en la que és la 22na edició del Festival.

La Revista entrevista Roger Morelló, violoncel·lista establert a Alemanya, parla de l'Escola General Prim, i explica el llarg camí recorregut per arribar a que la ciutat comptés amb la primera biblioteca pública. En l'apartat d'anàlisi política, s'aprofundeix en la proposta llençada pel col·lectiu De Nou Reus, de fer una candidatura unitària dels partits sobiranistes de cara a les eleccions municipals de l'any que ve. Tot plegat, a més dels col·laboradors habituals de la revista, que des d'aquest dimecres es podrà trobar a la venda a quioscos i llibreries.