La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La revista de novembre analitza a fons la situació del turisme a Reus

L'exposició que prepara el Museo del Prado de Marià Fortuny, un altre dels reportatges de la revista de novembre

15/11/2017 | Per NW Revista de Reus

Reus no té un turisme de masses ni de grans xifres de pernoctacions, però té elements que fan la ciutat prou atractiva com per anar guanyant punts per atreure visitants i potenciar ser destinació d'escapades de cap de setmana. Aquesta és una de les conclusions del reportatge central de la revista d'aquest mes, que aquest dimecres surt al carrer i es comença a distribuir entre els subscriptors.

La revista presenta altres reportatges. Per exemple, l'edició d'aquest mes permet descobrir part del col·lectiu de cristians evangelistes que hi ha a la ciutat i conèixer com serà la gran exposició antològica de Marià Fortuny que prepara el Museo del Prado de Madrid.

La revista entrevista Josep Maria Tost, alcalde de Riudecanyes i Director de l'Agència de Residus de Catalunya, un dels alts càrrecs del Govern de la Generalitat que no ha estat cessat en aplicació de l'article 155 de la Constitució que permet el control de la Generalitat per part de l'Estat. Tost considera que la situació que viu avui Catalunya és una qüestió de dignitat. També entrevistem la jove Ariana Sánchez, que té en el seu palmarès diversos vcampionats del món per seleccions de pàdel i que just ara debuta a la selecció espanyola absoluta d'aquest esport.

A la secció "El Reus que no va ser" recordem la història del proejcte frustrat de construir un tren vertebrat que havia d'unir Reus i Salou quan va desaparèixer el carrilet que havia d'unir les dues poblacions. En un altre espai de la revista, expliquem el proejcte educatiu de l'escola Joan Rebull, i expliquem també el projecte de l'empresa "Viu l'Ecològic" just quan fa cinc anys de la seva creació, i que és una història d'èxit.

La revista surt a la venda a quioscos i llibreries aquest dimecres, dia en què també es comença a distribuir entre els subscriptors. En versió digital, es pot comprar al nostre quiosc virtual, aquí