La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

L'acord pel futur de l'Hospital, tema de portada de la revista de maig

El paper jugat pel PSUC a la ciutat és un altre dels temes que explica la revista d'aquest mes

16/05/2017 | Per NW Revista de Reus

L’anunci de l’acord que comporta l’entrada de la Generalitat en la gestió de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha generat moltes opinions, però també ha obert molts interrogants que caldrà aclarir en els pròxims mesos. Quin pes real hi tindrà la ciutat? Què passa amb els treballadors? Què passa amb els centres que depenen de Sagessa repartits per tot el territori? Com s’eixugarà el dèficit existent? S’ha acabat el model sanitari reusenc iniciat fa 30 anys? Els interrogants que planen a l'entorn de l'Hospital ocupen la portada i el reportatge central de la revista del mes de maig, que aquest dimecres surt a la venda. La revista, a més, entrevista la regidora portaveu d'ERC a l'Ajuntament, Noemí Llauradó, que és la presidenta del Grup Salut i, per tant, màxima responsable política de l'Hospital.

L'entrevista del mes la fem a Albert Masquef, el reusenc que, des del 2013, presideix el Cercle Català de Madrid. La visió que es té a Madrid de la realitat catalana, l'activitat de l'entitat que presideix i les circumstàncies que el van portar a viure a Madrid, centren la conversa que hem mantingut amb ell. La revista recull també dos reportatges de caràcter històric: d'una banda, fem una visita a l'exposició que commemorar la trajectòria d'activitat cultural al voltant del Centre de Lectura. I, d'altra banda, repassem el paper jugat pel PSUC, tant a Catalunya com a la ciutat, en els temps de la clandestinitat i durant la transició i els primers ajuntaments democràtics. 

A mès de les seccions habituals (amb els articles d'opinió de Toni Orensanz, Marta Montagut, Josep Baiges, Arcadi Vilella, Xavier Graset i Enrique Canovaca), la revista, entre altres temes, parla també del músic Daniel Miguel Guerrero, o de la botiguera Sonia Camuda, que ha aconseguit que una bona part del seu negoci es faci a través de les xarxes socials.

La revista surt publicada aquest dimecres, dia 17, data en què començarà a ser rebuda a domicili pels subscriptors.