La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La revista d'abril dedica la portada a la figura del metge Alexandre Frias

La revista inclou també un ampli catàleg de novetats literàries locals de cara a Sant Jordi

19/04/2017 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista d'abril

Portada de la revista d'abril

La revista del mes d'abril dedica la portada a un personatge present en la memòria de malta gent: el doctor Alexandre Frias, el metge que, a principis del serle XX va convertir Reus en la ciutat amb menys mortalitat infantil de l'Estat. L'exposició que hi ha insta·lada al Museu de la Plaça de la Llibertat serveix de justificació per acostar aquest personatge, que va ser un avançat al seu temps, a més d'un científic destacat amb una biografia farcida de desgràcies familiars.

A banda del reportatge que ocupa la nostra portada, les novetats editorials de cara a Sant Jordi no falten tampoc a l'edició de la revista. Hi trobareu informació que pot facilitar-vos la tria d'algun llibre de temàtica o d'autor local, que n'hi ha de tota mena. 

La revista ha entrat aquest mes a la seu de l'International Nut Council, l'ens d'àmbit internacional que, amb la seu central al Tecnoparc de Reus, acull empreses especialitzades en fruita seca i deshidratada d'arreu del món. Del mon econòmic, expliquem també els objectius de l'Associació Empresarial Quìmica de Tarragona (AEQT), que celebrarà el dia 25 a Reus, per primer cop, la seva assemblea general. És l'entitat que agrupa les empreses que, totes juntes, generen gairebé una tercera part del PIB de la demarcació de Tarragona.

La revista, a més, entrevista la violinista Aida Ortiz, la dissenyadora Laia Pellicer, la joiera i gemmòloga Judith Via i al qui va ser cap de llista de la formació "De Nou Reus" a les eleccions municipals del 2015, Lluís Gibert. Dos anys després, Gibert afirma que el projecte es manté viu i que es prepara un nou impuls per fer valer els valors que van inspirar aquella candidatura.

Tot plegat, a més de l'anàlisi política d'Enrique Canovaca i les col·laboracions de Xavier Grasset, Toni Orensanz, Josep Baiges, Marta Montagut o Arcadi Vilella, entre d'altres. 

El número, tot i que sempre surt el tercer dimecres de cada mes, en auqesta ocasió, i excepcionalment, es posa a la venda a partir d'aquest dijous, dia 20.