La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

El mercat dels pisos de lloguer a la ciutat, portada de la revista de març

El 150è aniverari de la primera biblioteca municipal i el paper dels voluntaris al Taller Baix Camp són altres temes d'aquest mes

14/03/2017 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista del mes de març.

Portada de la revista del mes de març.

La ciutat de Reus és, tot i l'escalada de preus a Catalunya, una de les ciutats on resulta més assequible llogar un pis. A la revista d'aquest mes fem un viatge pel mercat de l'habitatge de lloguer a Reus, de les dades i els estudis, a la realitat, els preus, els pisos i les vivències dels llogaters. 

Aquest és el reportatge central de la revista del mes. També expliquem la campanya de captació de voluntaris que ha posat en marxa el Taller Baix Camp, que busca mans perquè ajudin en la feina de dotar d'una millor qualitat de vida a les persones amb discapacitat intel·lectual. La revista aporta també una dada històrica: Es compleix el 150è aniversari de la primera biblioteca municipal que va tenir la ciutat, una efemèride força desconeguda. Un altre dels reportatges explica la feina que fa Biogest, un dels centres de reproducció assistida amb què compta la ciutat.

En el capítol d'entrevistes, la revista parla aquest mes amb el reusenc Enric Vallduví, doctor en lingüística que investiga la relació entre el llenguatge i altres processos cognitius. Acaba de ser nomenat vicerector de Recerca i Doctorat de la Universitat Pompeu Fabra. Entrevistem també el regidor portaveu d'Ara Reus, Jordi Cervera, que analitza la realitat política municipal, tema que centra també l'anàlisi que fa Enrique Canovaca, un any després de la signatura dels acords que van portar com a conseqüència l'actual composició del govern municipal.

Tot plegat, acompanyat de les habituals seccions de la revista, que surt al carrer a partir d'aquest dimecres, dia 15.