La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Gener porta un número especial de la revista per celebrar el 5è aniversari

La revista repassa la trajectòria actual d'alguns dels personatges que van ser portada durant el primer any de la publicació

17/01/2017 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista del mes de gener

Portada de la revista del mes de gener

 

El número de gener de la revista NW inclou un contingut especial que serveix per commemorar el cinquè aniverari de la revista. Un dels reportatges, per exemple, repassa la trajectòria actual de diversos dels personatges que van ser portada en els primers números de la publicació. A més de l'aniversari, la revista tracta altres temes, com la programació d'espectacles a la ciutat prevista per als pròxims mesos.

El número de gener de la revista NW inclou un contingut especial que serveix per commemorar el cinquè aniverari de la publicació. Un dels reportatges, per exemple, repassa la trajectòria actual de diversos dels personatges que van ser portada en els primers números de la publicació, i en un segon treball s'expliquen les motivacions que van fer sorgir la iniciativa d'una publicació mensual, i es repassa la història recent dels mitjans de comunicació local, i el paper que han tingut els professionals en la seva creació, a falta d'empresaris-editors a la ciutat.

A més de l'aniversari, la revista tracta altres temes, com la programació d'espectacles a la ciutat prevista per als pròxims mesos, o la presència a les xarxes socials de Reus com a capital de la Cultura Catalana. En matèria política, el nou portaveu del PSC a l'Ajuntament, Andreu Martín, diu en una entrevista que "cal preservar i potenciar el model d'empreses municipals perquè facin un bon servei a preus públics". En l'apartat d'anàlisi política, s'analitza el futur de l'Hospital de Sant Joan.

L'entrevista central és amb el crador audiovisual Eloi Colom, cineasta de vocació i que ha trobat en el vídeoclpil i l'anunci publicitari una forma d'expressar-se. A les pàgines econòmiques s'explica com l'empresa Mecànica Roig amplia la seva activitat amb la creació i producció de peces artísties.

La revista inclou aquest mes una nova firma en les seves pàgines d'opinió. Es tracta de la periodista i professora universitària Marta Montagut, que s'estrena amb una secció que es titula "No arribem a tot". Aquesta és una de les primeres novetats de les que està previst introduir progressivament en els pròxims mesos a les pàgines de la revista.

NW-LA Revista de Reus treu al carrer el número de gener aquest dimecres, dia 17.