La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La revista NW dedica la portada de Nadal al primer equip de futbol del Reus Deportiu

La revista de Nadal surt al carrer aquest dimecres, 21 de desembre

20/12/2016 | Per NW Revista de Reus

La portada de la revista, obra del fotògraf Carles Fargas.

La portada de la revista, obra del fotògraf Carles Fargas.

Són, sens dubte, els grans protagonistes del 2016. Amb l'ascens a la Segona Divisió i l'excel·lent campanya que estan fent en la seva estrena a la categoria de plata del futbol espanyol, els jugadors del Club de Futbol Reus Deportiu han estat capaços de generar una notable il·lusió col·lectiva a la ciutat. Tot plegat és prou mèrit com perquè la revista els dediqui la portada i els declari protagonistes de l'any a la ciutat. La imatge de la portrada és obra del fotògraf Carles Fargas.

La revista de desembre dedica la el seu reportatge central a l'equip de futbol i com s'organitza des de dins, partint de la consideració que l'equip s'ha guanyat el qualificatiu de revelació de la temporada, tot i ser el més modest de la categoria. 

Més enllà del futbol, la revista repassa també tots els actes que es poden viure a la ciutat durant les festes de Nadal, i es presenten les novetats editorials d'aquesta campanya, amb força presència d'autors i llibres de temàtica local.

L'entrevista principal està dedicada a Alba Sotorra, directora i productora audiovisual, que està treballant en un llargmetratge dedicat a unes guerrilles kurdes formades únicament per dones, i que lluiten contra l'Estat Islàmic. L'article d'anàlisi política fa referència a la renúncia de Francesc Vallès de la seva condició de regidors de l'Ajuntament de Reus, que deixa el PSC de la ciutat carregat d'incerteses.

L'escriptor Pep Macaya, el conductor d'autobusos Simó González o el regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus, Damián Morales, són altres protagonistes de la revista, que inclou, a més, les seccions habituals, amb les firmes de Xavier Graset, Toni Orensanz, Cori Sebastià o Josep Baiges, entre d'altres.

En aquest número es presenta també la iniciativa que prepara la revista destinada als seus subscriptors: fer una ruta per conèixer millor la ciutat del 1700, la de l'època del Carrasclet. Trobareu més informació al respecte, en aquesta notícia.

La revista surt al carrer aquest dimecres, 21 de desembre.