La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

L'actor David Bagés, a la portada de la revista de novembre

Un reportatge comú amb la revista "Fet a Tarragona" serveix per commemorar el 10à aniversari de l'Estació del Camp de Tarragona

15/11/2016 | Per NW Revista de Reus

El popular actor David Bagés protagonitza la portada de la revista del mes de novembre, que aquest dimecres surt a la venda. En una entrevista, Bagés recorda els seus inicis com a actor a Reus, la seva vinculació a l'Ateneu Llibertari, i repassa també la seva trajectòria professional. entre moltes altres coses, Bagés diu que "el que va passar amb el CAER va ser un disgust molt gran. Va ser un desengany total i al final, la mala gestió l'ha condemnat a la seva mort".

La revista commemora també el 10è aniversari de l'Estació del Camp, en un reportatge que és una feina conjunta amb la revista Fet a Tarragona, amb qui coincidim en el model i la voluntat de fer un periodisme de qualitat".

La revista es fixa també en els Special Olympics que s'han de celebrar aviat a la cituat, recorda el pintor Morató Aragonès en l'any que es compleix el 10è aniversari de la seva mort, i explica el projecte de dos joves emprenedors que organitzen visites guiades a la ciutat, sota el nom d'ANS Educació. No hi falten tampoc les seccions habituals de la revista.