La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La consellera Meritxell Ruiz, a la portada de la revista de juliol

"S'ha de dissenyar una ciutat nova per a tothom", diu la consellera, que repassa també els objectius del Govern en matèria educativa

19/07/2016 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista del mes de juliol

Portada de la revista del mes de juliol

"Aprofitant tot el que tenim de bo, s'ha de dissenyar una ciutat nova per a tothom". Aquesta és una de les frases que la consellera d'Ensenyament de la Generalitat, la reusenca Meritxell Ruiz, diu a l'entrevista que ha concedit a la revista NW, un dels temes centrals del número del mes de juliol. A la mateixa entrevista, la consellera repassa també els objectius en matèria educativa de l'actual Govern de la Generalitat, a partir de la idea que "l'educació es cou a foc lent i necessitem temps per veure els resultats de tots els canvis que se'ns plantegen".

Ruiz ocupa la portada en una revista en què també s'analitzen els efectes econòmics que pot arribar a tenir l'ascens del CF Reus Deportiu a la 2a divisió, tant per al propi club, com per als sectors comrecial i turístic de la ciutat, que poden aprofitar el que implica de difusió de la ciutat arreu de l'Estat. En el mateix número, repassem les diferents propostes de festivals que trobem en l'entorn de Reus durant l'estiu. En un altre reportatge, expliquem com cinc entitats excursionistes de la ciutat han unit esforços per recuperar el camí que va de la Febró a Siurana.

Altres personatges que formen part del contingut del número del mes de juliol són la florista Joana Corts, la poeta Montse Farrés, els productors audiovisuals Mireia Llauradó i Guillem Latorre o la regidora del PSC a l'Ajuntament, Núria Borrell, a més de les seccions habituals de la revista.

La revista surt al carrer aquest dimecres, 20 de juliol.