La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

El gegant Japonès, a la portada del número 50 de la Revista

Els enigmes de la Prioral conformen el reportatge central de la revista, que repassa també la salut del seguici petit de la Festa Major

14/06/2016 | Per NW Revista de Reus

El número especial de Festa Major de la Revista NW, que coincideix amb el número 50 de la publicació, presenta en portada al gegant japonès, amb un muntatge fotogràfic que ja és tradició a la revista. El fotomuntatge és obra de Nicolas Moulin, un dels reusencs més actius a les xarxes socials especialitzades en fotografia. L'escriptor Jordi Folck ha escrit una entrevista al gegant japonès, que es mostra convençut de que "cal fer anar el nom de Reus més enllà de les fronteres naturals".

El reportatge central descobreix alguns enigmes de l'esglesia Prioral i repassa l'estat de salut del seguici petit de la Festa Major. Es tracta, doncs, d'un número especial de festa major, que inclou l'agenda amb els principals actes de la Festa Major.

La revista inclou també les seccions habituals, que inclouen l'entrevista l'organista Josep Maria Mas Bonet i al regidor de la CUP, Edgar Fernández, entre d'altres. L'ascens del CF Reus Deportiu a la Segona Divisió també es tracta, i s'analitzen les relacions entre el club i l'Ajuntament de Reus.

La revista surt publicada aquest dimecres, dia 15, data en què es podrà trobar a quioscos i llibreries i en què s'inicia el repartiment a domicili a tots els subscriptors.