La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Jaume Gil Aluja, dos cops candidat al Nobel, a la portada de la revista de Maig

L'aeroport de Reus és el protagonista del reportatge central de la publicació

17/05/2016 | Per NW Revista de Reus

L'economista Jaume Gil Aluja, amb 24 doctorats honoris causa repartits per tot el món i dos cops candidat al Premi Nobel d'Economia, ocupa la portada de la revista del mes de maig. L'entrevista al reusenc il·lustre repassa la trajectòria i les teories que li han donat prestigi mundial.

En el mateix número, la revista radiografia l'aeroport de Reus, que enguany té tots els números per superar les xifres de passatgers de l'any passat, que van ser les pitjors dels últims anys. El paper de la Taula Estratègica de Promoció de l'aeroport és clau per a unes instal·lacions que, a ple rendiment, donen feina a 800 persones.

El número de maig analitza també el paper jugat per l'entitat Carrutxa en el món de la cultura tradicional, i que ha fet que recenment se li hagi concedit el Premi Nacional de Cultura. En matèria cultural, la revista s'endinesa en el moment que viu la cançó d'autor a la ciutat, un fenomen emergent els últims anys, però que ve de lluny, tal i com s'explica al reportatge.

El ferraller Josep Tardium la bloguera Halley Recasens,o la regidora socialista Anabel Martínez són altres entrevistes que es publiquen aquest mes, al costat d'altres temes i de les seccions habituals de la revista.

El número de maig surt publicat auqest dimecres, dia 18.