La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Oferta especial per a nous subscriptors per a la diada de Sant Jordi

Qui formalitzi la seva subscripció a la nostra parada, tindrà preu especial de 25 euros, un llibre i una rosa

21/04/2016 | Per NW Revista de Reus

La revista NW ha preaprat una oferta especial per als lectors que formalitzin la subscripció a la revista a la parada que la publicació tindrà aquest dissabte durant tot el dia a la Plaça del Mercadal. Només aquest dia, el preu de la subscripció serà de 25 euros i, un cop formalitzada, el nou subscriptor s'endurà un llibre i una rosa. El llibre és l'obra de Jordi Folck, Llibre de l'Apocalipsi. Draconis Ladonis. La rosa l'aportarà la floristeria Parisi.

L'oferta, que durarà fins a esgotar existències pel que fa als regals, és exclussiva per al dia de Sant Jordi i per a la parada de la Plaça del Mercadal.

Al Mercadal, a més, es podran adquirir els números endarrerits dels últims mesos de la revista, i també el número d'aquest mes, que sortia publicat dimecres.

 

Presència de Jordi Folck

L'escriptor Jordi Folck serà a la parada de la revista NW al migdia, i signarà llibres. Folck ha publicat recenment el llibre Boig per tu, una història ambientada, en bona part, a l'Institut Pere Mata de Reus. Els lectors que s'acostin a la parada podran contactar amb l'autor.