La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Dos reportatges, una entrevista i una conversa per llegir aquesta Setmana Santa

Propostes per a una lectura digital pausada per a aquests dies festius

23/03/2016 | Per NW Revista de Reus

Quatre temes inèdites en format digital que us proposem llegir aquesta Setmana Santa

Quatre temes inèdites en format digital que us proposem llegir aquesta Setmana Santa

Per a aquests setmana Santa us proposem la lectura de quatre treballs periodístics publicats a la revista aquests últims mesos i que són inèdits en format digital. 

La primera de les propostes és el reportatge sobre la ciutat i els refugiats que vam publicar a la revista del mes de desembre, signat per Esteve Giralt i José Carlos León. Aleshores es pensava que l'arribada de refugiats sirians podia produir-se aviat, però ja s'ha vist aquestes últimes setmanes com estan les coses. En qualsevol cas, el reportatge recorda com la ciutat va acollir a refugiats de la guerra de Bòsnia als anys noranta.

Podeu accedir al reportatge, clicant sobre aquest enllaç.

El segon treball que us proposem és l'entrevista al director teatral reusenc, Lluís Pasqual, que publicàvem el mes de gener passat. Pasqual és un clar referent cultural i a l'entrevista aportava unes reflexions molt interessants sobre el teatre, la cultura i la ciutat,que van ser força comentades. Ben bé es pot considerar de lectira imprescindible.

Trobareu l'entrevista en aquest enllaç.

Ens ha semblat interessant, també, recuperar el reportatge que publicàvem també el mes de gener en què expliquem la història de l'Hotel Gaudí, un establiment que al seu dia va ser pioner i que conserva el caràcter d'emblemàtic, especialment per l'alçada de l'edifici que l'acull.

Trobareu el reportatge en aquest enllaç.

I, finalment, us oferim també una reflexió sobre la Setmana Santa en forma de conversa entre el Prior, Creu Sáiz, i el qui fa un any era el Presdient de l'Associació d'Agrupacions de la Setmana Santa de Reus, Joan Ramon Mestre, mort el passat mes de maig. La conversa la publicàvem just fa un any, a les portes de la Setmana Santa del 2015. Serveixi el fet de reviure aquella conversa, per retre un modest homenatge a Joan Ramon Mestre, ciutadà actiu com pocs.

La conversa la teniu en aquest enllaç.